دانشگاه در یک نگاه

khtam-logo

دانشگاه خاتم النبیین(ص) یکی از معتبرترین دانشگاه خصوصی افغانستان می‌باشد که با دستور حضرت آیت الله العظمی محسنی و تلاش دکتر عبدالقیوم سجادی تاسیس و راه اندازی گردید، اینک پس از چندین سال فعالیت موفق با مدیریت و رهبری دکتر عبدالقیوم سجادی رییس و محمد جواد محسنی صاحب امتیاز ارشد و نماینده تام الاختیار مؤسس، بیش از پنج هزار دانشجو را در کابل غزنی و جاغوري تحت آموزش دارد.

این دانشگاه با حکم شماره (۲۹۹) ریاست جمهوری و مجوز رسمی وزارت تحصیلات عالی به شماره (۱۰) فعالیت های علمی واکادمیک در رشته‌های فقه و حقوق، طب، کمپیوتر ساینس، علوم سیاسی، اقتصاد و مدیریت ، علوم اجتماعی، انجینری ساختمان، مدیریت تجاری، مدیریت اقتصادی،  قابلگی و تکنولوژی طبی‌ در سال ۱۳۸۶ آغاز نموده است و هم اکنون دارای کادر علمی ورزیده، سیستم آموزشی معیاری، و امکانات و تکنولوژی تعلیمی به‌روز از ویژگی‌های مهم این دانشگاه بحساب می‌آید.

اهداف کلی دانشگاه

– تربیت نیروهای مسلکی در بخش‌های مختلف و پاسخ‌گویی به نیازهای علمی و اجرائی کشور؛

– کمک به فرایند ترقی و انکشاف کشور از طریق ارایه خدمات علمی و پژوهشی؛

– تحکیم مبانی اخوت اسلامی و وحدت ملی در بین اقوام و مذاهب کشور؛

– ترویج و گسترش فرهنگ قانونگرائی به منظور نوسازی سیاسی و بازسازی افغانستان؛

– طرح و ارائه تئوری علمی و کار آمد برای جامعه افغانستان؛

– بومی سازی تئوری های آکادمیک با توجه به شرایط کشور.

نظام تعلیمی دانشگاه

نظام درسی  دانشگاه خاتم النبیین(ص) سیستم کریدت می‌باشد. سیستم کریدیت جدیدترین و معیاری ترین سیستم تعلیمی در جهان است که این  دانشگاه  تلاش نموده با اخذ تأیید از وزارت تحصیلات عالی افغانستان، نظام تعلیمی خود را با آن عیار نماید.

طبق سیستم کریدیت، هر محصل در دوره لیسانس حدود ۱۴۵ کردیت درسی را طی ۸ سمستر و حداکثر در مدت چهار سال آموزش می‌بیند. هر سمستر حدود ۲۰ کردیت درسی را در بر می‌گیرد. هر کردیت درسی، به مقدار درسی گفته می‌شود که محتوای آن طی ۱۶ ساعت آموزش داده می‌شود. همچنین در دوره ماستری متناسب با رشته های مختلف محصلان حداکثر ۳۴ کردیت را طی حداکثر سه سال به شمول پایان نامه سپری خواهند نمود.

اهم امتیازات و امکانات دانشگاه

برخورداری از اساتید با تجربه و مسلکی؛

وجود فضای آموزشی امن و مطلوب و مجهز؛

امکان تهیه بورسیه تحصیلی ماستری برای فارغان دوره لیسانس در خارج از کشور؛

فیس تحصیلی نسبتا متناسب با وضعیت سطح زندگی اکثریت مردم؛

امکانات رفاهی؛ پارکینگ وسایط نقلیه، زمین ورزشی و کافه‌تریا؛

خدمات مشاوره و راهنمایی تحصیلی.