گزارش سیر علمی دانشجویان دانشکده اقتصاد و مدیریت

دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) در راستای تقویت بنیه علمی دانشجویان و آشنایی هرچه بیشتر آن‌ها با وضعیت اقتصادی و فضای کسب و کار در کشور، همه ساله برای دانشجویانی که در آستانه فراغت از دوره لیسانس این دانشکده قرار دارند، سیر علمی_تفریحی برگزار می‌کند.

امسال نیز این برنامه با همکاری مسئولین دانشگاه و به‌ویژه معاونت محترم اداری مالی دانشگاه برگزار گردید. در این سیر علمی یک‌روزه که در پایان سمستر تحصیلی برگزار گردید، بیش از ۵۰ نفر از دانشجویان سال چهارم اعم از دختر و پسر به همراه اساتید دانشکده و معاون محترم اداری مالی دانشگاه، از پارک صنعتی پل چرخی بازدید کردند. در این سفر علمی، دانشجویان از چند کارخانه عمده‌ی تولیدی در حوزه های تولید اکسیجن، تولید پیپ های آب و فاضلاب، و کارخانه ذوب آهن بازدید نمودند. در ادامه بازدید از پارکهای صنعتی، جهت رفع خستگی و تجدید قوا، دانشجویان به سفر تفریحی در دره پغمان برده شدند.

دیدگاه دانشجویان در رابطه به سیر علمی

در کل دانشجویان از برگزاری این سیر علمی رضایت داشته و آن‌را یک اقدام خوب جهت ارتقای ظرفیت دانشجویان می‌دانند. دانشجویان به این نظراند که سیر علمی مذکور به اندازه ۵۰% درس‌های تئوریک دوره لیسانس برای آنان مفید واقع شده و آنان را در درک تئوری‌ها کمک نموده است. بعضی از دانشجویان به این عقیده‌اند که این سیر توانسته است به اندازه یک سمستر درس دانشگاه برای آنان آموزنده باشد. قسمی که دانشجویان دیدگاه و نظریات شان‌را نسبت به سیر مذکور با ما شریک ساختند، با استفاده از این سیر علمی دانشجویان توانسته‌اند با موارد ذیل َآشنا شوند:

آشنایی با شرکت‌های تولیدی داخلی؛

نحوه کارکرد شرکت‌های صنعتی؛

آشنایی با فرآیند تولید، توزیع و صادرات کالاها؛

آشنایی با ماشین آلات تولیدی در شرکت‌های صنعتی.

سیر علمی مذکور توانسته است ایده‌های کارآفرینی را در دانشجویان خلق نماید. و آنان توانسته‌اند تا حدی با چالش‌ها، مشکلات و فرصت‌های که یک تولید کننده در کشور با آن مواجه است اطلاعات کسب نمایند. و در اخیر یکی از پیشنهادهای دانشجویان این بود که دانشگاه حد اقل سال یکبار سیرهای علمی متفاوتی برای دانشجویان دایر کند تا آنان از همان ابتدا بتوانند درک دقیقی از بحث‌های تئوریک داشته باشند و جنبه عملی درس‌ها برای دانشجویان بیشتر شود.

20170719_084823