دیدار ریاست محترم و اساتید دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) با حضرت آیت‌الله العظمی محسنی(دام ظله العالی)

photo_2017-06-10_22-37-30

در عصر روز چهاردهم مبارک رمضان، مصادف با میلاد با سعادت کریم اهل‌بیت امام حسن مجتبی(ع) ریاست محترم، اندیشمند فرهیخته جناب دکتر سجادی و جمعی از اساتید دانشگاه خاتم‌النبیین(ص)  با فقیه فرزانه، موسس و بنیان‌گزار مجتمع بزرگ علمی خاتم‌النبیین(ص) در حوزه علمیه خاتم‌النبیین(ص)  دیدار به‌عمل آوردند.

در این دیدار صمیمی، ابتدا جناب استاد دکتر رضایی نماینده محترم اساتید ضمن تشکر از حضرت آیت‌الله جهت به حضور پذیرفتن این مجموعه عظیم علمی، هدف از این دیدار را موارد ذیل عنوان نمودند:

1. خیر مقدم از بازگشت سفر معالجوی با صحتمندی
  2. استفاده از بیانات علمی و معنوی جناب معظم‌له به مناسبت ماه مبارک رمضان و فعالیت‌های علمی دانشگاه
  3. تبریک میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع)

پس از صحبت‌های ریاست محترم دانشگاه مبنی بر استقبال و آمادگی دانشگاه واساتید آن از طرح معظم‌له و استفاده اساتید و محققان از سالن تحقیقات حوزه علمیه خاتم‌النبیین(ص) ، حضرت آیت‌الله اساتید و مسئولین دانشگاه را توصیه فرمودند که تولید علم را در اولویت کارهای دانشگاه قرار داده و هر کدام از اساتید در سال باید حداقل یک کتاب مفید، ارزنده و مورد نیاز جامعه را تالیف نمایند.