سمینار بین‌المللی بررسی تازه‌ترین دستاوردها در عرصه‌ی کاردیولوژی، نیورولوژی و داخله‌ی عمومی، (۳۱/۱/۱۳۹۶) توسط دانشکده طب دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) و با همکاری شفاخانه‌ی مدانتای هندوستان، در کابل برگزار گردید.

در این سمینار تعداد زیادی از متخصصین داخلی و خارجی در بخش‌های کاردیولوژی، نیورولوژی و داخله عمومی، اساتید دانشگاه‌ها مهمانان داخلی وخارجی و دانشجویان، شرکت داشتند.

در این سمینار که با همکاری شفاخانه‌ی مدانتای هندوستان برگزار گردیده بود، متخصصین شفاخانه مذکور، در بخش‌های یاد شده شرکت داشتند و علاوه بر متخصصین داخلی، به ایراد سخنرانی و بیان تازه‌ترین دستاوردهایشان پرداختند.

دکتر علی‌احمد مکارم ناصری، دبیر این سمینار، ضمن خوش‌آمدگویی به حضار مجلس و قرائت اجندای سمینار، به بیان نکاتی چند از ویژ‌گی‌های این سمینار بین‌المللی پرداخته و برگزاری چنین سمینارهایی را در راستای رشد و ترقی علوم پزشکی کشور و زمینه‌سازی، بهره‌وری و علم‌اندوزی دانشجویان بخش پزشکی و کسب تجربه آنان و زمینه‌سازی همکاری‌های بیشتر در بخش پزشکی با مراجع بین‌المللی مفید خواند.

دکتر سید یوسف موسوی، دکتر نعمت‌الله رضایی، دکتر نجیب‌الله عزیزی، از متخصصین داخلی در بخش‌های فیزیولوژی پزشکی، داخله‌ی عمومی، تخصص قلب، از دکتران داخلی و دکتر منوچ‌کمار دنگر، دکتر سونل کمار، دکتر شوبان سینگ، و دکتر محمد ارش از متخصصین در بخش‌های قلب، اعصاب و داخله‌ی عمومی شفاخانه مدانتای هندوستان از سخنرانان این سمینار بودند.

موضوعات سخنرانی همان‌طور که از نام سمینار و تخصص مهمانان پیداست، در بخش‌های امراض قلبی، عصبی، داخلی و نیز درمان از راه دور و … بوده و سخنرانان ضمن ایراد سخنرانی، پرزنتیشن‌های تهیه شده خود را به سمع و نظر حاضرین رساندند.

این سمینار در حالی برگزار گردید، که چندی قبل، سمینار بین‌المللی علمی ارتوپیدی با محوریت تازه‌ترین دستاوردها در این عرصه نیز توسط دانشکده طب دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) و “شرکت دوستان نیک” ایران برگزار شد.

قابل ذکر است که مسوولین دانشکده‌ی طب و شفاخانه‌ی کادری دانشگاه خاتم‌النبیین(ص)  با همکاری متخصصین شفاخانه‌ی مدانتای هندوستان در بخش‌های کاردیولوژی، نیورولوژی، داخله‌ی عمومی به مدت دو روز به صورت‌ رایگان به معاینه‌ی بیماران پرداخته و متخصصین “شرکت دوستان نیک” در بخش ارتوپیدی، معاینه‌ی بیماران در این بخش را با دریافت فیس، بیش از ۱۰ روز عهده‌دار بودند.