حضور پرشور متقاضیان کانکور دانشگاه خاتم‌النبیین(ص)

حمل ۱۲, ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۱:۱۹

امتحان کانکور

حضور پرشور و استقبال قابل وصف متقاضیان کانکور دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) در سال تحصیلی جدید(۱۳۹۶) نشان‌ دهنده‌ی رضایت‌مندی اکثریت دانشجویان و کاندیدان دانشجویی مراجعه کننده به دانشگاه‌های متعدد است.

امتحان کانکور سال تحصیلی ۹۶  دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) روز پنج‌شنبه، ۱۳۹۶/۱/۱۰ دانشگاه خاتم‌النبین(ص) برگزار گردید.

در امتحان کانکور ۱۳۹۶ این دانشگاه در حدود ۱۰۰۰ نفر متقاضی در دو مقطع لیسانس و ماستری تنها در شعبه‌ی مرکزی اشتراک داشتند.

دکتر سید یوسف موسوی، معاون علمی، تدریسی این دانشگاه که از حاضران مجلس و سخنرانان بود، در سخنان خود به کیفیت، بجای کمیت، دانش‌محوری و دانش‌پروری به جای تجارت‌محوری این دانشگاه و موجودیت بخش‌های کارآمد و بی‌نظیر هم‌چون مرکز تحقیقات و فن‌آوری و آزمایشگاهی با امکاناتی از قبیل آزمایش روی موجودات زنده که برای اولیل بار در طول تاریخ افغانستان در محلی آکادمیک و دانشگاهی وجود دارد و موجودیت اساتید و کدر علمی در سطح عالی و بی‌نظیر دانشگاه، اشاره نموده و هم‌چون گذشته، تعهد و تخصص را شعار اصلی این دانشگاه عنوان نمود.

وی هم‌چنین حضور پرشور و استقبال گرم متقاضیان را قبل اعلام نتایج کانکور دولتی نشان‌دهنده‌ی علاقه‌مندی این افراد به دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) و عمل به شعار اصلی این دانشگاه از سوی موظفین، دانسته و آرزوی توفیق هرچه بیشتر به همه‌ی دانش‌پژوهان و علم‌پروران نمود.

دکتر موسوی، هم‌چنین تاکید کرد که مسوولان این دانشگاه در تلاش فراهم‌آوری هرچه بیشتر امکانات آموزشی به‌روز شده و بهتر برای دانشجویان می‌باشد.

محمدحسین وهاج، نماینده وزارت تحصیلات عالی وگلاب شاه امانی، رئیس اجرایی اتحادیه دانشگاه‌های خصوصی گفتند فعالیت ها و سیاست گذاری های کلان علمی، دانشگاه خاتم النبیین(ص)، گام بزرگ برای نهادینه کردن آموزشی عالی مدرن وتولید علم در کشور است.

دانشگاه خاتم النبیین(ص) در ده سال فعالیت و ۵ دور فراغت در رشته های مختلف علمی، توانسته شماری زیادی از کادرهای متخصص را وارد جامعه کند. این دانشگاه همچنین برای اولین بار در کشود، مطابق با معیارهای جهانی مرکز تحقیقات آزمایشگاهی را برای تقویت و سازماندهی فرایند پژوهش ایجاد کرده است.

32 comments on “حضور پرشور متقاضیان کانکور دانشگاه خاتم‌النبیین(ص)

نظرات بسته شده اند